Ai cel puțin 18 ani împliniți?

Acest site trebuie savurat cu responsabilitate.

Ghinion!

Nu ai vârsta necesară pentru a continua pe acest site.

Noutăți

18 apr. 2023
Recomandări
Temperatura ideală pentru consumul palincii este între 15 și 20 grade Celsius, aromele se pot pune in evidentă la aceasta temperatura. Folosim pahare mici care sa aducă aromele aproape de nasul degustătorului, agitam înainte de a bea palinca pentru ai simți parfumul. Consumam palinca încet pentru a o putea savura și pentru ai putea simți gustul mai bine. Palinca de mere, palinca de gutui merge servita linga o salata buna sau alături de brânzeturi. Palinca de gutui merge bine alături de o carne de pasare sau de vânat cu legume. Palinca de prune se servește perfect alături de o slănina tradiționala, o friptura de porc și o un mix de ceapa roșie și ceapa alba, de asemenea se pune in evidentă alături de friptura și dulceața de ardei iute.
16 mar. 2023
Pălinca de prune si calitatile ei terapeutice
Cercetarile dovedesc ca, in cantitati moderate, tuica de prune poate proteja inima si poate trata anumite probleme ale stomacului si bilei. In tuica se gasesc 6 substante care hranesc celulele rosii din organism. Pălinca de prune nefiarta reprezinta un remediu fara concurenta cand vine vorba de frectii. Pe timpuri, taranii faceau frectii cu tuica pentru tratarea racelilor, reumatismului, pentru activarea circulatiei sanguine si pentru alungarea durerilor de cap.
30 ian. 2023
Pălinca de prune
In cantități moderate este benefică pentru organism , poate proteja inima și chiar sa prevină sau trateze anumite probleme ale stomacului și ale bilei , in cantități mici stimulează circulația sângelui . Palinca de prune este indicată ca aperitiv cu 10-20 minute înainte de servirea mesei de prânz , favorizează absorbția nutrienților din alimente . O palinca încălzită in zilele friguroase va pune sângele in mișcare și ne va încălzi .

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă asigura că aveți cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Continuând să navighezi pe site, ești de acord cu utilizarea cookie-urilor. Află mai multe

Am înțeles